Acties

Ieder jaar zijn er verschillende zorgverzekeringen met een leuke actie, denk hierbij bijvoorbeeld aan een cadeau, extra korting of geld-terug. Ook een voordelige aanvullende zorgverzekering kan tot de mogelijkheden behoren. Ook speciale zorgverzekeringen voor studenten komen vaak met allerlei extra's. Als consument kun je zeker je voordeel doen door te kiezen voor een leuke actie, maar houd ook altijd de premies en de vergoedingen in de gaten.

Acties zorgverzekeraars 2015

Er zijn dit jaar weinig leuke acties als je wilt overstappen naar een andere zorgverzekering. De meeste zorgverzekeraars hebben gekozen voor een extra lage premie! Hieronder de leukste acties van de zorgverzekeraars voor 2015.

Univé (2015)

Univé heeft dezelfde actie als vorig jaar. Nieuwe klanten krijgen namelijk tien procent korting op hun basis zorgverzekering. Daar bovenop heeft Univé zijn premie fors verlaagd. Nieuwe klanten kunnen een basiszorgverzekering afsluiten voor 96,30 per maand. Wanneer je kiest voor een hoger eigen risico, dan heb je een zorgverzekering vanaf 78,80. Univé heeft een ruim aanbod aan aanvullende verzekeringen. Zo kun je precies een zorgverzekering afsluiten die bij jouw zorgkosten past.

  • 10 procent korting op de basis zorgverzekering voor nieuwe klanten
  • Basis zorgverzekering: 96,30 per maand

 Overstappen naar Univé

Delta Lloyd (2015)

Ook Delta Lloyd heeft zijn premie licht verhoogd voor 2015. De premie voor de basis zorgverzekering van Delta Lloyd is 102,90. Maar wanneer je online overstapt naar Delta Lloyd, dan krijg je extra korting op je zorgverzekering. De premie voor je basis zorgverzekering komt dan uit op 98,78!

  • Korting op de online zorgverzekering

Overstappen naar Delta Lloyd  

PNOzorg (2015)

Het wordt een beetje ééntonig maar ook PNOzorg heeft gekozen voor een extra korting op de basis zorgverzekering en aanvullende verzekeringen. PNOzorg is al zeven jaar op rij gekozen tot de beste zorgverzekering. PNOzorg vindt ondersteuning bij het vinden van een zorgverlener erg belangrijk. Bij PNOzorg heb je alle keuzevrijheid en ben je dus niet afhankelijk van contracten. PNOzorg is niet de goedkoopste zorgverzekering, maar kwa service en aanvullende verzekeringen scoren ze erg goed!

  • Korting op de basis zorgverzekering en aanvullende verzekeringen
  • Basis zorgverzekering 2015: 96,60

 Zorgverzekering afsluiten bij PNOzorg

 UnitedConsumers (2015)

UnitedConsumers is een collectief dat samenwerkt met VGZ. Bij UnitedConsumers kun je kiezen uit twee acties. Allereerst kun je kiezen voor een korting van 10 procent op de basis zorgverzekering. In plaats van 107,95 per maand betaal je dan 97,15 per maand. Maar je kunt ook kiezen voor een mooi cadeau zoals een ASUS MeMo pad 10, Xbox 360 pakket of een Apple iPad! Bij de cadeaus is het even opletten. Je levert namelijk maanden korting in om het cadeau te krijgen. Zo moet je eigenlijk twee jaar klant blijven. De ASUS MeMo pad kost je 20 maanden korting, het Xbox pakket 24 maanden korting en de iPad kun je alleen krijgen als je samen met je partner overstapt!

  • Korting of een cadeau

Zorgverzekering afsluiten bij UnitedConsumers

Goedkoopste zorgverzekering 2014

Zorgverzekering  Premie 2015  Vrije keuze   Aanbieding   Overstappen
Bewuzt   85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo   89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis  90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect  91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek   91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87 Ja   Overstappen naar OHRA
Anderzorg  93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé   96,30 Ja 10 procent korting Overstappen naar Univé
UnitedConsumers  97,15 Nee Korting of cadeau  Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd   98,78 Ja   Overstappen naar Delta Lloyd