Menzis premie zorgverzekering 2015

Menzis heeft zijn premie voor de zorgverzekering in 2015 flink laten stijgen. Bij de Budget polis is de schade nog binnen de perken gebleven. Deze is met 4,25 per maand gestegen naar 90,75. De andere basis zorgverzekeringen van Menzis komen uit op 104,25 en 108,25. Dit is 8,75 duurder per maand. Toch kan het zijn dat je korting op je zorgverzekering krijgt. Je kunt bij Menzis namelijk een collectieve zorgverzekering afsluiten. Dit geldt bijvoorbeeld voor medewerkers van de Albert Heyn, Gall & Gall, PostNL en Etos. Ook leden van de FNV en Veronica kunnen korting krijgen. Hoeveel korting je krijgt is afhankelijk van de collectiviteit. 

Zorgverzekering afsluiten bij Menzis

Menzis premie zorgverzekering 2014

Menzis is één van de grotere zorgverzekeraars. Je kunt bij Menzis drie soorten basis zorgverzekeringen afsluiten. De eerste basis zorgverzekering is de Menzis BudgetBewust. Dit is de goedkoopste zorgverzekering van Menzis. Je hebt bij deze basis zorgverzekering niet veel vrije keus in zorgverleners en je regelt zoveel mogelijk zelf online. Ook is er maar één aanvullende zorgverzekering die je kunt afsluiten en geen tandartsverzekering. De basis zorgverzekering kost 66,50 per maand met het hoogste eigen risico en 86,50 per maand zonder vrijwillig eigen risico. Wanneer je nu een BudgetBewust zorgverzekering van Menzis afsluit, dan krijg je 50 euro retour! De BudgetBewust polis is geschikt voor mensen die vrijwel nooit gebruiken van de zorg en het niet erg vinden om veel zelf online te regelen.

De andere twee basis zorgverzekeringen van Menzis zijn een stuk uitgebreider. Zo heb je meer keuze in zorgverleners en kun je kiezen uit verschillende aanvullende verzekeringen en tandartsverzekeringen. De meeste mensen kiezen voor het ZorgVerzorgd pakket van Menzis. De basis premie hiervan is 95,50 per maand.

De meest uitgebreide zorgverzekering van Menzis heet ZorgZó. Hierbij heb je volledig vrije keuze voor zorgverleners. Je betaalt hiervoor iets meer, namelijk 99,50 per maand.

Zorgverzekering premie 2015

Zorgverzekering  Premie per maand  Vrije keuze Aanbieding  Overstappen 
Bewuzt 85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo 89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis 90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect 91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek 91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87  Ja   Overstappen naar OHRA 
Anderzorg 93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé 96,30 Nee 10 procent korting  Overstappen naar Univé 
PNOzorg 96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
HEMA 97,00 Nee   Overstappen naar HEMA
UnitedConsumers 97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd  98,78  Ja   Overstappen naar Delta Lloyd 
         


Maak jouw eigen website met JouwWeb