HEMA zorgverzekering 2015

Het is vast niet het eerste waaraan je denkt, maar het is mogelijk om bij de HEMA een zorgverzekering af te sluiten. Veel zorgverzekeringen horen bij elkaar en zijn ondergebracht bij één grote. Zo is er een soort monopolie van zorgverzekeraars. Een nieuwe speler zoals de HEMA zorgverzekering houdt de concurrentie scherp. 

De HEMA zorgverzekering heeft een aantal pluspunten. Zo kun je altijd terecht bij je eigen huisarts en apotheek. Ook de premie is de moeite waard. Je betaalt voor de basis zorgverzekering 97 euro per maand. Dit geldt voor een eigen risico van 375 euro. Je kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. Met een eigen risico van 875 euro is de premie per maand voor deze zorgverzekering 73 euro.

Er zijn allerlei leuke acties als je een zorgverzekering van de HEMA wilt afsluiten. Allereerst krijgen klanten een kortingskaart van tien procent. Deze is uiteraard te besteden bij de HEMA. Met deze kortingskaart krijg je iedere keer als je aankopen bij de HEMA doet, tien procent korting op het aankoopbedrag. Zeker als je regelmatig bij de HEMA koopt, kan het voordeel flink oplopen.

Kinderen zijn gratis meeverzekerd, maar ze krijgen wel een leuk extraatje van de HEMA zorgverzekering. Zo mogen kinderen een jaar lang gratis naar Walibi en het Dolfinarium. Een entreebewijs kost al snel rond de 20 euro, dus dit is zeker de moeite waard als je een dagje uit wilt met je kinderen.

  • Basis zorgverzekering: 97 euro
  • Actie: kortingskaart van tien procent
  • Actie: meeverzekerde kinderen mogen gratis naar Walibi en het Dolfinarium

Zorgverzekering afsluiten bij HEMA

Maak jouw eigen website met JouwWeb