Zorgverzekering Ditzo 2015

In 2015 is Ditzo één van de goedkoopste zorgverzekeringen met vrije keuze. Dit houdt in dat je voor een lage premie toch zelf kan kiezen bij welke zorgverlener je zorg afneemt. De meeste mensen vinden dit een prettig idee. De premie is wel iets hoger dan in 2014, maar in vergelijking met andere zorgverzekeringen valt dit erg mee. De premie voor de zorgverzekering van Ditzo komt in 2015 uit op 89,95. Dit is met het verplicht eigen risico van 375 euro. Je kunt nog goedkoper een zorgverzekering afsluiten bij Ditzo. De premie wordt namelijk lager als je je eigen risico verhoogd. Met het hoogste eigen risico van 875 euro, betaal je 69,95 per maand. 

Zorgverzekering afsluiten bij Ditzo

Filmpje Ditzo John de Wolf

Ditzo doet het dit jaar anders dan de andere zorgverzekeraars. Ieder jaar barst er in december een ware strijd los tussen de zorgverzekeraars om zoveel mogelijk mensen te laten overstappen. Overal hoor en zie je reclames op tv en radio, in de kranten en tijdschriften. Zelfs bushokjes worden niet gespaard. Onnodig om te zeggen dat er miljoenen omgaan in de reclame wereld.

Ditzo doet er dit jaar niet aan mee. Er stapt maar een beperkt aantal mensen over per jaar, namelijk zo'n zes tot zeven procent van alle volwassenen met een zorgverzekering. Het is eigenlijk zonde van het geld om miljoenen aan reclame uit te geven. Ditzo gebruikt dit geld liever voor onderzoek naar Kanker. Ze hebben een speciaal filmpje gemaakt met John de Wolf en voor iedere keer dat dit filmpje wordt bekeken, wordt er een euro gedoneerd aan het kankeronderzoek van Antoni van Leeuwenhoek.

Ditzo heeft voor deze actie een miljoen beschikbaar gesteld. Er hebben op dit moment ruim 250.000 mensen naar het Ditzo filmpje met John de Wolf gekeken. Aangezien er verder dus geen reclame voor Ditzo wordt gemaakt, doen wij dit graag voor ze.

Ditzo is de goedkoopste zorgverzekering als het gaat om vrije keus voor zorgverleners. Je betaalt namelijk 86,75 per maand. Met een vrijwillig eigen risico kun je nog goedkoper uit zijn. Er is veel keuze uit aanvullende verzekeringen zodat je altijd een zorgverzekering kunt afsluiten die bij jouw zorgkosten past.

Zorgverzekering afsluiten bij Ditzo

 

Zorgverzekering premie 2015

Zorgverzekering  Premie per maand  Vrije keuze Aanbieding  Overstappen 
Bewuzt 85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo 89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis 90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect 91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek 91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87  Ja   Overstappen naar OHRA 
Anderzorg 93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé 96,30 Nee 10 procent korting  Overstappen naar Univé 
PNOzorg 96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
HEMA 97,00 Nee   Overstappen naar HEMA
UnitedConsumers 97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd  98,78  Ja   Overstappen naar Delta Lloyd