Meer vergelijkingssites

Op deze site kun je je zorgverzekering vergeliljken, maar er zijn natuurlijk nog meer sites waar je je zorgverzekering kunt vergelijken. Eigenlijk werken al deze sites hetzelfde. Je moet je persoonlijke situatie invullen, dus je leeftijd, geslacht en of je een partner en kinderen wilt meeverzekeren. Daarna kun je aangeven welke vergoedingen in je zorgverzekering moeten zitten en aan de hand daarvan wordt een vergelijking gemaakt. Zo krijg je een overzich te zien van de goedkoopste zorgverzekeringen met de beste vergoedingen. Je kunt bij deze vergelijkingen makkelijker overschakelen naar andere vergoedingen en bijvoorbeeld een hoger eigen risico. Wat zijn goede sites om je zorgverzekering te vergelijken?

Sites om je zorgverzekering te vergelijken

Verzekeringssite

Verzekeringssite is een zeer goede en duidelijke site om je zorgverzekering te vergelijken. Binnen een paar minuten heb je een vergelijking gemaakt. Je begint met het invullen van je persoonlijke gegevens. Daarna kun je aangeven of je recht hebt op extra korting. Dit kan korting zijn door een collectieve zorgverzekering of door een gezonde levensstijl. Als laatste geef je aan welke vergoedingen je in je aanvullende zorgverzekering wilt. Daarna krijg je de uitkomst en kun je de zorgverzekeringen vergelijken.

Zorgverzekering vergelijken via Zorgkiezer.nl

Independer

Independer is één van de bekendste sites om je zorgverzekering te vergelijken. Ieder jaar maken een paar miljoen mensen een vergelijking op Independer. Je kunt hier je zorgverzekering vergelijken, maar ook andere verzekeringen zoals je autoverzekering. Je kunt ook via Independer overstappen, maar dat kan niet naar alle zorgverzekeringen. Het is dus even opletten. Heb je een zorgverzekering gevonden die helemaal bij je past en kan je niet via Independer overstappen, ga dan naar de site zelf. Omdat Independer een grote aanbieder is, kunnen ze bij verschillende zorgverzekeraars een leuke korting of aanbieding afdwingen.

Zorgverzekering vergelijken via Independer

Goedkoopste zorgverzekering 2015

Zorgverzekering  Premie 2015  Vrije keuze   Aanbieding   Overstappen
Bewuzt   85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo   89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis  90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect  91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek   91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87 Ja   Overstappen naar OHRA
Anderzorg  93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé   96,30 Nee 10 procent korting Overstappen naar Univé
PNOzorg  96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
UnitedConsumers   97,15 Nee Korting of cadeau  Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd   98,78 Ja   Overstappen naar Delta Lloyd
         
         

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb