Zorgverzekering bewuzt

Bewuzt zorgverzekering 2015

De premie voor de basis zorgverzekering met een eigen risico van 375 euro is 85 euro. Je kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. Met een eigen risico van 875 euro ga je 70 euro betalen. Je hebt al een aanvullende verzekering vanaf 1,50.

Zorgverzekering afsluiten bij Bewuzt

Bewuzt 2013 en 2014

Bewuzt is de zorgverzekering voor jongeren en studenten van VGZ. Bijna alle grote zorgverzekeraars hebben een aparte zorgverzekering voor jongeren en studenten. Een zorgverzekering voor jongeren en studenten heeft een aantal kenmerken. Zo heeft de zorgverzekering een lage premie. Alle basis zorgverzekeringen blijven namelijk onder de 100 euro. Ook krijg je flinke korting als je kiest voor een vrijwillig eigen risico. Je kunt een vrijwillig eigen risico kiezen als je vrijwel geen zorgkosten hebt, dit is bij de meeste jongeren het geval.

Verder zijn de aanvullende zorgverzekeringen op jongeren gericht. De aanvullende zorgverzekeringen zijn overzichtelijk met alleen vergoedingen die voor jongeren interessant zijn zoals fysiotherapie, buitenland en de tandarts. Zo kun je zelf gemakkelijk kiezen welke zorgverzekering bij je past.

Bewuzt was vorig jaar beter bekend als Blue, maar VGZ heeft gekozen voor de naam Bewuzt omdat dat meer mensen zou moeten aanspreken dan Blue. Bewuzt is de nummer twee van goedkoopste zorgverzekeringen. De basis zorgverzekering kost namelijk 83,50 euro per maand in 2014. Je kunt online heel makkelijk overstappen naar Bewuzt!

Overstappen naar Bewuzt

Goedkoopste zorgverzekering 2015

Zorgverzekering  Premie 2015 Vrije keuze  Aanbieding Overstappen
Bewuzt  85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo  89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis  90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect  91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek  91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87 Ja   Overstappen naar OHRA
Anderzorg  93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé   96,30 Nee 10 procent korting Overstappen naar Univé
PNOzorg  96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
UnitedConsumers  97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd   98,78  Ja   Overstappen naar Delta Lloyd
         
         

Maak jouw eigen website met JouwWeb