Persoonlijk advies

Er zijn zoveel zorgverzekeraars dat het moeilijk kiezen is. De basis zorgverzekering is nog wel te doen. In principe gaat het dan alleen om de premie en service. Maar zeker een aanvullende zorgverzekering is moeilijk. Uit onderzoek blijft dat veel mensen een te uitgebreide aanvullende zorgverzekering af te sluiten. Het is fijn om goed verzekerd te zijn, maar je moet natuurlijk geen dief zijn van je eigen portemonnee. Bij het afsluiten van een aanvullende zorgverzekering is het belangrijk dat je voor jezelf nagaat welke zorgkosten je denkt te gaan maken, wat je vergoed wilt hebben en wat er daadwerkelijk vanuit de zorgverzekering wordt vergoed. Ook premie is hierbij niet onbelangrijk. Zeker voor mensen die meer zorg nodig hebben dan gemiddeld is de juiste aanvullende zorgverzekering van belang. Het is een dure zaak als je veel dingen zelf moet betalen, terwijl het misschien met de aanvullende verzekering wel vergoed wordt.

Via deze pagina kan je om advies vragen. Vul hieronder je leeftijd in en welke zorgkosten je graag vergoed wilt zien. Welke zorg heb jij bijvoorbeeld het afgelopen jaar nodig gehad en wat denk je aankomend jaar nodig te hebben. Slik je bijvoorbeeld medicijnen, ga je naar de fysiotherapie, wil je zwanger worden of heb je hoge tandartskosten?

Aan de hand hiervan zullen wij bekijken welke zorgverzekering en aanvullende verzekering het beste bij je past en krijg je een advies van ons toegestuurd. Dit advies is uiteraard geheel vrijblijvend.

Tags

Overstappen

Maak jouw eigen website met JouwWeb