OHRA sterk voordeel

OHRA zorgverzekering 2014!

OHRA heeft zijn premie fors verlaagd. Zeker wanneer je online de zorgverzekering van OHRA afsluit, dan krijg je veel korting op de basis zorgverzekering. De premie voor 2014 is maar 88,19 per maand! Hiermee is OHRA één van de goedkopere zorgverzekeraars!

Bij OHRA kun je verschillende zorgverzekeringen afsluiten. Voor mensen met weinig zorgkosten heeft OHRA de basis zorgverzekering OHRA Sterk Voordeel in het leven geroepen. Je betaalt met OHRA Sterk Voordeel een lage basis premie, namelijk maar 97,30 per maand. Dit is een stuk goedkoper dan de normale basis zorgverzekering van OHRA!

Bij OHRA Sterk Voordeel kun je ook een aanvullende zorgverzekering en tandartsverzekering afsluiten. De mogelijkheden zijn echter een stuk minder dan bij de normale zorgverzekering van OHRA. Sterk Voordeel richt zich met name op veelvoorkomende zorgkosten zoals kraamzorg en fysiotherapie. Je kunt kiezen uit één tandartsverzekering. Deze geeft een vergoeding van 75 procent tot 250 maximaal. Tandartskosten zoals kroon, bruggen en de orthodontist worden niet vergoed.

OHRA Sterk Voordeel is speciaal voor mensen met weinig zorgkosten die graag een goedkope zorgverzekering willen. Heb je toch zorg nodig omdat je bijvoorbeeld zwanger bent of omdat je naar de fysiotherapeut gaat, dan kun je kiezen voor één van de twee aanvullende zorgverzekeringen van OHRA Sterk Voordeel.

Goedkoopste zorgverzekering 2015

 Zorgverzekering  Premie 2015  Vrije keuze  Aanbieding Overstappen
 Bewuzt   85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
 Ditzo  89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
 Menzis  90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
 CZdirect  91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
 Energiek  91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
 OHRA  91,87 Ja   Overstappen naar OHRA
 Anderzorg  93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
 PNOzorg  96,60 Nee   Overstappen naar PNOzorg
 Univé  96,30 Ja 10 procent korting Overstappen naar Univé
 UnitedConsumers  97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
 Delta Lloyd  98,78 Ja   Overstappen naar Delta Lloyd