Zorgverzekering voor ZZPers

Zilveren Kruis 2014

Het Zilveren Kruis is de goedkoopste zorgverzekering van 2014. Wanneer je kiest voor de Zilveren Kruis Beter af Selectief basis zorgverzekering, dan betaal je maar 83,13 per maand! De Beter af Selectief polis houdt in dat je alleen zorg kan afnemen met zorgverleners waarmee het Zilveren Kruis een contract heeft. Hiermee kan het Zilveren Kruis zijn kosten zo laag mogelijk houden! Je kunt ook kiezen voor een basis zorgverzekering met meer keuze vrijheid, je betaalt dan 94,95 per maand.

Dit jaar heeft het Zilveren Kruis gekozen voor een korting op de basis zorgverzekering en aanvullende verzekering. Zo krijg je 5 procent korting op de basis zorgverzekering en 10 procent korting op de aanvullende verzekeringen!

Zilveren Kruis 2013

De meeste mensen kunnen gebruik maken van een collectieve zorgverzekering. De meeste mensen met een collectieve zorgverzekering sluiten deze af via hun werkgever. Des te groter het bedrijf, des te meer korting krijg je wordt er gezegd. Maar tegenwoordig zijn er steeds meer mensen zelfstandige ook wel ZZPer genoemd. Als ZZPer kun je geen collectieve zorgverzekering afsluiten via een werkgever. Hierloop loop je een korting mis en betaal je dus meer premie.

Bij Zilveren Kruis krijg je ook als ZZPer korting op je zorgverzekering. Je krijgt tot tien procent korting op je basis zorgverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Je kunt kiezen uit verschillende basis zorgverzekeringen en een aanvullende zorgverzekering die bij je zorgkosten past. Dit maakt het Zilveren Kruis een goede zorgverzekering voor de ZZP-er.

De goedkoopste zorgverzekering met collectitiviteitskorting is 99 euro per maand zonder vrijwillig eigen risico. Met een vrijwillig eigen risico van 500 euro betaal je 78 euro. Zilveren Kruis heeft nu een leuke actie voor nieuwe klanten die overstappen. Je krijgt namelijk 75 euro retour! Dit is toch een lekker extraatje!

  • 75 euro retour

 

Goedkoopste zorgverzekering 2015

Zorgverzekering  Premie 2015 Vrije keuze  Aanbieding Overstappen
Bewuzt   85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo   89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis  90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect  91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek   91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87 Ja   Overstappen naar OHRA
Anderzorg  93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé   96,30 Nee 10 procent korting Overstappen naar Univé 
PNOzorg  96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
UnitedConsumers  97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd   98,78 Ja   Overstappen naar Delta Lloyd