Collectieve zorgverzekering

Met een collectieve zorgverzekering kun je korting krijgen op je zorgverzekering. Dit komt omdat je hem bijvoorbeeld in groepsverband afsluit of omdat je al meerdere diensten afneemt bij een verzekeraar. De meeste mensen zijn er wel mee bekend dat je een collectieve zorgverzekering kunt afsluiten via je werk. Je werkgever moet dan wel afspraken met een zorgverzekeraar. Maar er zijn nog veel meer mogelijk heden om een collectieve zorgverzekering af te sluiten. Misschien ben je wel lid van een sportclub of tijdschrift. Hieronder kun je een overzicht vinden van de beste collectieve zorgverzekeringen met hun aanbiedingen.

Top 5 collectieve zorgverzekering 2015

Zorgverzekering Premie per maand  Premie met korting  Overstappen
Menzis 104,75  93,82 Overstappen naar Menzis
Energiek   99,95  91,45 Overstappen naar Energiek
Delta Lloyd 102,90  98,78 Overstappen naar Delta Lloyd
OHRA  91,87  91,87 Overstappen naar OHRA
CZ  97,00   Overstappen naar CZ
UnitedConsumers  107,95  97,15 Overstappen naar UnitedConsumers
Univé  107,00  96,30 Overstappen naar Univé
       

Delta Lloyd

Bij Delta Lloyd kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Je hebt hiervoor een collectiviteitscode nodig. Deze kun je krijgen van bijvoorbeeld je werkgever of de vereniging waarvan je lid bent. Maar ook mensen die geen lid van een collectief zijn, kunnen extra korting krijgen. Wanneer je namelijk online een zorgverzekering afsluit, dan krijg je korting. De premie voor de basis zorgverzekering bedraagt dan 98,78.

Overstappen naar Delta Lloyd

Univé

Bij Univé kun je op verschillende manieren een collectieve zorgverzekering afsluiten. Je kunt een uitnodiging van Univé krijgen voor het afsluiten van een zorgverzekering. Zo komen aan je gegevens omdat je bijvoorbeeld al klant bent of via je werkgever of sportclub. Bij deze uitnodiging zit een code. Als je deze code bij het aanvragen van een zorgverzekering invult krijg je korting op je premie. Ook krijg je korting als je al meerdere verzekeringen bij Univé hebt. Univé heeft namelijk meer verzekeringen zoals de autoverzekering, inboedelverzekering en caravanverzekering. Des te meer verzekeringen je al bij Univé hebt, des te meer korting krijg je. Een derde mogelijkheid is de welkomstkorting voor nieuwe klanten. Ook nieuwe klanten kunnen korting krijgen op hun zorgverzekering. Deze korting is maar liefst 10 procent waardoor de basis zorgverzekering uitkomt op 86,35 per maand

  • Uitnodiging van Univé met code
  • Meerdere verzekeringen bij Univé

 Overstappen naar Univé

OHRA

Ook bij OHRA kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Je kunt dit gemakkelijk online regelen. Je kunt zo opzoeken of je recht hebt op een collectieve zorgverzekering. Je kunt in het scherm invullen waar je bijvoorbeeld werkt of lid van bent. Je krijgt dan gelijk te zien of deze zijn aangesloten bij OHRA. Bekende collectieve zorgverzekeringen van OHRA zijn bijvoorbeeld:

  • Makro
  • HCC
  • KPN
  • Humanitas
  • En nog veel meer bedrijven

Hoeveel korting je krijgt is afhankelijk van het bedrijf waar je bij bent aangesloten en welke afspraken er zijn gemaakt. Over het algemeen krijg je tussen de vijf tot tien procent korting. Heb je meerdere mogelijkheden om een collectieve zorgverzekering af te sluiten? Bekijk dan alle mogelijkheden om uit te zoeken waar je de meeste korting krijgt!

Maar er zijn nog meer mogelijkheden om korting te krijgen bij OHRA. OHRA is een grote verzekeraar waar je nog veel meer verzekeringen kunt afsluiten. Als je al andere verzekeringen bij OHRA hebt, kun je korting op je aanvullende verzekeringen krijgen. Hoeveel korting is krijgt is afhankelijk van het aantal verzekeringen.De laatste mogelijkheid om korting te krijgen bij OHRA is als je een actiecode hebt ontvangen. Wanneer je deze code invult, krijg je gelijk te zien hoeveel korting je krijgt.

 Zorgverzekering afsluiten bij OHRA

Prolife

Prolife is een christelijke zorgverzekering en en onderdeel van Agis. Prolife richt zijn zorg vooral op christelijke instellingen en gezinnen, maar uiteraard kan iedereen klant worden. De normale premie van Prolife is 108,25 per maand. Maar wanneer je online overstapt, kun je gebruik maken van een collectieve korting. Je stapt in dat geval namelijk over via ikzoekchristelijkehulp.nl. Je krijgt hiermee 7,5 procent korting op je basis zorgverzekering en 10 procent korting op je aanvullende zorgverzekering. Dit is toch een mooi extraatje! De basis premie bedraagt met de korting 100,13 en een aanvullende zorgverzekering heb je al vanaf 4,72.

Menzis

Ook bij Menzis kun je een collectieve zorgverzekering afsluiten. Hoeveel korting je krijgt is afhankelijk van het collectief. Medewerkers van Albert Heyn krijgen bijvoorbeeld tien procent korting op de basis zorgverzekering en twintig procent korting op de aanvullende verzekeringen. Ook medewerkers van Gall & Gall, Etos en Ahold kunnen terecht bij de collectieve zorgverzekering van Menzis. Dit geldt ook voor leden van het Veronica Magazine en FNV.

Zorgverzekering afsluiten bij Menzis

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb