Laatste nieuws over de zorg

 

Menzis premie zorgverzekering 2014

Bij Menzis heb je de keuze uit drie verschillende basis zorgverzekeringen. Het verschil zit in de keuze voor zorgverleners en de aanvullende verzekeringen.

Lees meer

 

Filmpje Ditzo John de Wolf

Ditzo doet dit jaar niet mee aan alle reclame acties. In plaats daarvan steunen ze het kanker onderzoek van Antoni van Leeuwenhoek.

Lees meer

 

ZEKUR zorgverzekering 2014

ZEKUR is de jongeren zorgverzekering van Univé. Dit jaar zijn ze de goedkoopste basis zorgverzekering met een premie van 80,25 per maand. Nadeel van ZEKUR is dat er weinig keus is uit aanvullende verzekeringen.

Lees meer

 

Energiek premie zorgverzekering 2014

Energiek is de zorgverzekering voor vrouwen. De aanvullende verzekeringen zijn speciaal voor vrouwen samengesteld maar hoge vergoedingen voor zwangerschap en gezond leven. Via het collectief stichting vrouw en Energiek kun je extra korting krijgen op je basis zorgverzekering en aanvullende zorgverzekering.

Lees meer

 

FBTO premie zorgverzekering 2014

Ook FBTO heeft zijn premie voor 2014 bekend gemaakt, deze is namelijk 88,50 per maand. Het grote voordeel van FBTO is dat ze in plaats van een aanvullende verzekering, werken met modules. Deze modules kun je het hele jaar door aan en uit zetten.

Lees meer

 

United Consumers: korting of cadeau

United Consumers is een landelijk collectief waar je onder andere een zorgverzekering kunt afsluiten. Ze werken samen met VGZ. Via United Consumers kun je tien procent korting op de basis zorgverzekering krijgen of kiezen uit een mooi cadeau! Let bij de cadeaus wel op de voorwaarden!

Lees meer

 

PNOzorg premie zorgverzekering 2014

PNOzorg is al zes jaar op rij verkozen tot beste zorgverzekering. Bij PNO vinden ze service en keuze erg belangrijk. De basis zorgverzekering is niet de goedkoopste, maar de prijs/kwaliteit verhouding is erg goed. Ook de aanvullende verzekeringen zijn de moeite waard.

Lees meer

 

Univé premie zorgverzekering 2014

Univé is een bekendev verzekeraar. Univé heeft voor nieuwe klanten een hele interessante actie. Je krijgt namelijk maar liefst tien procent korting op je basis zorgverzekering. Dit maakt Univé één van de goedkopere zorgverzekeraars.

Lees meer

 

Zilveren Kruis premie zorgverzekering 2014

Zilveren Kruis is de grote verrassing van dit jaar. Ze hebben namelijk de goedkoopste basis zorgverzekering. Je kunt een basiszorgverzekering afsluiten vanaf 83,13 per maand. Hierbij moet wel gezegd worden dat je een beperkte keuze hebt uit zorgverleners. Verder is een ruim aanbod aan aanvullende verzekeringen.

Lees meer

 

Ditzo premie zorgverzekering 2014

Ditzo is de goedkoopste zorgverzekering waarbij je vrije keuze hebt voor zorgverleners met een maand premie van 86,75. De Ditzo zorgverzekering is voor alle doelgroepen geschikt.

Lees meer

 

Anderzorg premie zorgverzekering 2014

Anderzorg is al jaren één van de goedkopere zorgverzekeraars. Met het hoogste vrijwillig eigen risico zijn ze zelfs de goedkoopste zorgverzekering van 2014 met een maand premie van 62,25. Anderzorg richt zich met name op jongeren en jong-volwassenen tot 35 jaar.

Lees meer

 

Bewuzt premie zorgverzekering 2014

Bewuzt is de jongeren zorgverzekering van VGZ. Dit zorgt voor een lage premie van 83,50. De aanvullende verzekeringen zijn precies samengesteld met zaken die voor jongeren belangrijk zijn.

Lees meer

 

Agis premie zorgverzekering 2014

Agis is één van de grotere zorgverzekeraars van Nederland. Je hebt bij Agis een ruim aanbod aan aanvullende verzekeringen en tandarts verzekeringen. Zo kun je een zorgverzekering samenstellen die bij jouw zorgkosten past.

Lees meer

 

TakeCareNow premie zorgverzekering 2014

TakeCareNow is de jongeren zorgverzekering van Agis. Hierdoor betaal je een lagere premie voor je zorgverzekering, maar het aanbod aan aanvullende verzekeringen is op de behoefte van jongeren samengesteld.

Lees meer

 

OHRA premie zorgverzekering 2014

Lees meer

Maak jouw eigen website met JouwWeb