Prolife zorgverzekering 2015

Prolife is een christelijke zorgverzekeraar. Ze vinden het geloof en het leven erg belangrijk. Prolife wilt christelijke zorg voor iedereen toegankelijk maken. Klanten van Prolife kunnen allerlei informatie vinden over christelijke zorgverleners. Verder is Prolife een uitstekende zorgverzekering voor gezinnen. Er is veel informatie over zorg voor het gezin, zoals kraamzorg en palliatieve zorg. 

Prolife heeft zijn premie ten opzichte van 2014 iets verhoogd. De normale premie voor de basis zorgverzekering is 102,45 per maand. Maar alle klanten van Prolife kunnen korting door middel van een het collectief ikzoekchristelijkehulp.nl. Daarmee krijg je 7,68 korting per maand. Hiermee komt de premie uit op 94,77. Je kunt ook kiezen voor een hoger eigen risico. Met het eigen risico van 875 euro betaal je 73,93.

Je kunt bij Prolife kiezen uit vier aanvullende verzekeringen. De goedkoopste aanvullende verzekering is de Small polis. Deze kost 6,80 en heeft onder andere vergoedingen voor de fysiotherapie en buitenlandhulp. De meest uitgebreide aanvullende verzekering is Prolife Extra Large. Deze kost 59,50 per maand maar heeft wel veel en ruime vergoedingen. 

Prolife heeft een leuke aanbieding voor nieuwe klanten. Mensen die nu overstappen krijgen namelijk 50 euro retour. De 50 retour actie geldt als je een basis zorgverzekering en een aanvullende verzekering afsluit. 

  • Basis zorgverzekering Prolife: 94,77
  • Actie: 50 euro retour voor nieuwe klanten

Zorgverzekering afsluiten bij Prolife

 


Maak jouw eigen website met JouwWeb