Zilveren Kruis houdt premie gelijk

Zilveren Kruis 2014

Zoals eigenlijk alle zorgverzekeraars heeft ook Zilveren Kruis zijn premie voor 2014 verlaagd. Je kunt bij het Zilveren Kruis kiezen uit drie verschillende basis zorgverzekeringen. Het verschil zit in de keuze voor de zorgverleners. Bij de Beter af Selectief heb je het minste keuze, maar ben je wel het goedkoopst af. De Zilveren Kruis Beter af Selectiefpolis is de goedkoopste basis zorgverzekering van 2014 met een premie van 83,13 per maand. Wanneer je meer keuze vrijheid wilt over zorgverleners kun je ook kiezen voor de Beter af polis (94,95 per maand) en de Beter af Exclusief polis (104,09 per maand).

Dit jaar krijgen nieuwe klanten geen cadeautje als ze klant worden bij het Zilveren Kruis, maar een flinke korting op de basis zorgverzekering en aanvullende zorgverzekeringen. Op de basis zorgverzekering krijg je vijf procent korting en op de aanvullende zorgverzekeringen maar liefst tien procent!

  • Basis zorgverzekering Zilveren Kruis 2014: vanaf 83,13 per maand

 

Zilveren Kruis 2013

Het Zilveren Kruis is de eerste grote zorgverzekering die zijn premie voor de basis zorgverzekering van 2013 bekend maakt. Het Zilveren Kruis houdt zijn premie gelijk ten opzichte van 2012. Dit houdt dus in dat de premie 108,25 blijft. Ook de premie voor de tandartsverzekeringen wordt niet aangepast. De prijzen voor de aanvullende verzekeringen stijgen wel licht, namelijk tussen de vijf en acht procent.

Het Zilveren Kruis zit hiermee op lijn vergeleken met de andere zorgverzekeringen. Maar de kans is groot dat je een collectieve zorgverzekernig bij het Zilveren Kruis kunt afsluiten. 90 procent van de mensen heeft namelijk recht op collectiviteit. Met een collectieve zorgverzekering krijg je extra korting op je zorgverzekering. Zo kun je tot 10 procent korting krijgen op je basis zorgverzekering en maar liefst 15 procent op de aanvullende zorgverzekering. Een collectieve zorgverzekering sluit je af via je werkgever, vereniging of sportclub. Maar ook voor studenten en ZZP-ers heeft het Zilveren Kruis een goede collectieve zorgverzekering.

Wanneer je nu een basis zorgverzekering en aanvullende zorgverzekering afsluit voor 2013 bij het Zilveren Kruis, dan krijg je 75 euro retour! Bekijk de voorwaarden op de site.

 

 Goedkoopste zorgverzekering 2015

Zorgverzekering  Premie 2015  Vrije keuze  Aanbieding Overstappen
Bewuzt   85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo   89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis  90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect  91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
Energiek   91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87 Ja   Overstappen naar OHRA
Anderzorg  93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé   96,30 Nee 10 procent korting Overstappen naar Univé 
PNOzorg  96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
UnitedConsumers  97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd   98,78 Ja   Overstappen naar Delta Lloyd 
         
         

 

 

Maak jouw eigen website met JouwWeb