CZdirect zorgverzekering 2015

CZdirect is de zorgverzekering voor jongeren van CZ. De doelgroep zijn jongeren en jong-volwassenen tot dertig jaar. Als je ouder bent, mag je uiteraard nog steeds klant worden bij CZdirect, maar je betaalt dan wel meer voor de aanvullende verzekeringen. CZdirect onderscheidt zich op een aantal punten. Zo is het een online zorgverzekering. Je regelt zoveel mogelijk zelf online, zoals je declaraties indienen. Ook de aanvullende verzekeringen zijn op jongeren gericht, met bijvoorbeeld vergoedingen voor anticonceptie, gratis condooms en fysiotherapie.

CZdirect houdt de premie laag. Zo betaal je voor de basis zorgverzekering 91,15. Dit is met het verplicht eigen risico van 375 euro. Je kunt goedkoper uit zijn door je eigen risico te verhogen. Met het hoogste eigen risico van 875 euro, wordt de premie 68,20 per maand. Je kunt extra korting krijgen door per jaar te betalen. Je krijgt dan namelijk nog eens drie procent korting op de totale premie. 

Je hebt bij CZdirect de keuze uit drie aanvullende verzekeringen. De goedkoopste aanvullende zorgverzekering kost 4,95 per maand. Je krijgt hierbij onder andere vergoedingen voor anticonceptie, 9 fysiotherapie behandelingen en 100 euro alternatieve geneeswijzen. Je kunt ook kiezen voor een wat uitgebreidere zorgverzekering. Voor CZdirect Basic betaal je 12,25 per maand. De vergoedingen hiervoor zijn ruimer plus je krijgt een vergoeding voor de tandartskosten, namelijk 75 procent van 250 euro maximaal. CZdirect Extra is de meest uitgebreide aanvullende zorgverzekering.De prijs hiervan is 26 euro. De prijzen van bovenstaande aanvullende verzekeringen zijn voor consumenten die jonger dan 30 jaar zijn. Ben je ouder? Dan betaal je meer voor de aanvullende verzekeringen.

Je kunt gemakkelijk overstappen naar CZdirect. Je hoeft alleen je gegevens in te vullen en het pakket dat je graag wilt hebben. Het is aan te raden om na te denken welke zorgkosten je denkt te gaan en daar je zorgverzekering op aan te passen.

  • Basis zorgverzekering: 91,15
  • Aanvullende verzekering: vanaf 4,95

Zorgverzekering afsluiten bij CZdirect

Maak jouw eigen website met JouwWeb