ZEKUR

ZEKUR is één van de beste en goedkoopste zorgverzekeringen voor jongeren en studenten. ZEKUR is een onderdeel van Univé, maar dan speciaal voor jongeren. De basis zorgverzekering is voor iedereen gelijk. Je betaalt hiervoor 82,50 per maand. Het is ook mogelijk om een vrijwillig eigen risico te kiezen. Dit komt dan bovenop het verplicht eigen risico. Met een totaal eigen risico van 375 euro, betaal je 82,50 per maand. Je kunt ook kiezen voor het maximale eigen risico, namelijk 875 euro. De maand premie bedraagt in dat geval 67,50. Het is bij zorgverzekering ZEKUR alleen mogelijk om per maand te betalen.

ZEKUR is zo goedkoop omdat ze een online zorgverzekering te zijn. Dit houdt in dat je zoveel mogelijk online regelt. Ook is ZEKUR een natura verzekeraar. Ze hebben met verschillende zorgverleners een contract om zo de prijs zo laag mogelijk te houden.

Basis en aanvullende verzekering

ZEKUR is vooral gericht op mensen die aan de basis zorgverzekering genoeg hebben. Dit pakket wordt Gewoon ZEKUR zorg genoemd. Er is weinig keuze als je een aanvullende verzekering wilt. Het enige andere pakket dat je kunt afsluiten is Extra ZEKUR Zorg. Dit pakket bestaat uit meer dan de basis zorgverzekering en aanvullende verzekering. Dit zit in het Extra ZEKUR zorgpakket:

  • De basis zorgverzekering is 82,50
  • Aanvullende zorgverzekering
  • Tandartsverzekering
  • Doorlopende reisverzekering

Enkele vergoedingen vanuit de aanvullende verzekeringen zijn bijvoorbeeld:

  • Volledige vergoeding anticonceptie
  • Bril en lenzen vergoeding van 100 euro per 3 jaar
  • Tandartskosten worden voor 75 procent vergoed met een maximum van 500 euro
  • Verschillende therapieën

Conclusie

ZEKUR is voor jongeren en studenten een zeer geschikte zorgverzekering. Gewoon ZEKUR is alleen de basis zorgverzekering. Deze is aan te raden als je vrijwel nooit zorgkosten hebt en een goedkope zorgverzekering wilt. De aanvullende zorgverzekering van ZEKUR is een zeer uitgebreid pakket met ook een doorlopende reisverzekering en creditcard. Zo hoef je je op vakantie en op reis ook geen zorgen te maken over je zorgkosten. De aanvullende zorgverzekering van ZEKUR is aan te raden als je meer zorgkosten dan gemiddeld nodig hebt of graag een uitgebreide verzekering wilt om overal op voorbereid te zijn!

Zorgverzekering afsluiten bij ZEKUR

Tags

jongeren,