ONVZ premie alert

Op dit moment zijn er nog steeds geen nieuwe premies bekend van zorgverzekeringen voor 2015. Het gaat nu wel opschieten van half november moeten alle premies bekend zijn. ONVZ heeft een speciale premie alert. Zo kun je op de site je email adres achterlaten en op het moment dat de premie voor de zorgverzekering van 2015 bekend is, dan krijg je een email. Zo ben je één van de eerste die de nieuwe zorgverzekering premie van 2015 weet. Het is ook makkelijk om alles gewoon per mail te krijgen, dan hoef je zelf geen sites bezoeken om te vergelijken.

ONVZ is een minder bekende zorgverzekering. ONVZ is een zorgverzekering die zich richt op kwaliteit. De laagste premie zal ONVZ niet hebben, maar je hebt wel volledige een vrije keuze voor zorgverleners. Zo mag je altijd je eigen arts en ziekenhuis uitkiezen. ONVZ biedt uitsluitend polissen aan met vrije keuze. Dit worden ook wel restitutie zorgverzekeringen genoemd. Zo weet je zeker dat er geen kleine lettertjes zijn dat je toch verplicht bent om zorg af te nemen bij een zorgverlener waarmee een contract is. 

ONVZ is een goede zorgverzekering voor mensen die zorg nodig hebben en graag hun eigen arts en ziekenhuis uitkiezen. Ook als je geen zorg nodig hebt, maar het wel fijn vindt om vrije keuze te hebben, dan kun je kiezen voor ONVZ. Door je gegevens achter te laten op de link hieronder, krijg je als eerste de premie van 2015 te horen.

Premie alert van ONVZ zorgverzekering 2015

Zorgverzekering premie 2015

Zorgverzekering   Premie per maand  Vrije keuze Aanbieding  Overstappen  
Bewuzt 85,00 Nee   Overstappen naar Bewuzt
Ditzo 89,95 Ja   Overstappen naar Ditzo
Menzis 90,75 Nee   Overstappen naar Menzis
CZdirect 91,15 Nee   Overstappen naar CZdirect
VGZ 91,15 Nee   Overstappen naar VGZ
Energiek 91,45 Nee   Overstappen naar Energiek
OHRA  91,87  Ja   Overstappen naar OHRA 
Anderzorg 93,00 Nee   Overstappen naar Anderzorg
Univé 96,30 Nee 10 procent korting   Overstappen naar Univé 
PNOzorg 96,60 Ja   Overstappen naar PNOzorg
HEMA 97,00 Nee Korting bij HEMA Overstappen naar HEMA
UnitedConsumers 97,15 Nee Korting of cadeau Overstappen naar UnitedConsumers
Delta Lloyd 98,78  Ja   Overstappen naar Delta Lloyd 
         

Maak jouw eigen website met JouwWeb