Anderzorg zorgverzekering 2015

Anderzorg is al vijf jaar op rij de goedkoopste zorgverzekering. We zijn benieuwd of ze dit in 2015 ook weer waar hebben weten te maken. Met een premie van 66 euro per maand is Anderzorg ook in 2015 weer de goedkoopste zorgverzekering! De premie van 66 euro geldt bij het hoogste eigen risico van 875 euro. Met een lager eigen risico ben je wel duurder uit. De premie met een eigen risico van 375 euro is 93 euro per maand. Hiermee zit Anderzorg nog steeds bij de goedkopere zorgverzekeraars, maar op dat punt zijn ze niet de goedkoopste.

Anderzorg vindt een lage premie dus erg belangrijk. Er zijn een aantal punten waarmee ze de premie laag kunnen houden. Zo is Anderzorg een online zorgverzekering. Dit houdt in dat je veel zelf online kunt regelen. Ook richt Anderzorg zich vooral op jongeren en jong-volwassenen. Dit is een groep met relatief weinig zorgkosten, waardoor Anderzorg minder hoeft uit te keren en dus de premie laag kan houden.

Je kunt bij Anderzorg kiezen uit enkele aanvullende verzekeringen. Ze hebben bijvoorbeeld een tandartsverzekering. Deze kost 17,85 per maand en vergoed 100 procent consulten en 80 procent van veelvoorkomende behandelingen. Ook is een gewone aanvullende verzekering en een aanvullende verzekering voor jongeren. 

Anderzorg is een goede zorgverzekering voor mensen met weinig zorgkosten. Zo kun je je eigen risico flink verhogen en daardoor veel geld besparen. 

  • Basis zorgverzekering met eigen risico van 875 euro: 66 euro per maand
  • Basis zorgverzekering met eigen risico van 375 eurp: 93 euro per maand

Zorgverzekering afsluiten bij Anderzorg